Zeilendeschips.nl s'ha aturat. Volem donar les gràcies a tots els navegants per la confiança!

Per preguntes sobre les reserves existents Encara estem disponibles per correu electrònic (info@zeilendeschepen.nl) i telèfon (0517 20 10 23)

Malauradament, ja no podeu reservar aquest viatge a vela. Veure vacances de vela alternativa o bé truqueu (0517) 20 10 23.

Pinkstercruise

Divendres 26 maig 2023 20: 00 t / m Dilluns 29 maig 2023 16: 00

Pinksteren Zeilcruise

Een heerlijk en lang weekend zeilen over de Waddenzee met een bezoek aan Terschelling en Vlieland. De Waddenzee staat inmiddels 11 jaar op de Unesco Werelderfgoedlijst, een meer dan terechte erkenning voor dit mooie gebied.

Programa de viatges

Je scheept in op vrijdagavond in de prachtige havenstad Harlingen. Je krijgt je hut toegewezen, het bed is opgemaakt en een handdoekenpakket ligt voor je klaar. Onder het genot van een welkomstdrankje maak je kennis met de andere gasten en de crew. De schipper geeft uitleg over het schip en de reis voor de komende dagen. ’s Avonds kun je nog even het sfeervolle Harlingen bekijken en op een terrasje aan zee neerstrijken.
De volgende morgen, na een stevig ontbijt, verlaat het schip de haven van Harlingen. De matroos geeft graag uitleg over het zeilen. De tocht gaat door geulen, langs zandbanken met rustende zeehonden naar het mooie eiland Vlieland. Onderweg wordt een uitgebreide lunch aan dek verzorgd. In de loop van de middag meert het schip af in de jachthaven van Vlieland en kun je het eiland met haar prachtige duinlandschappen, stranden  en het idyllische dorpje Oost-Vlieland bezoeken.

Zondag vertrekt de Actief richting West-Terschelling, De tocht gaat door het zeegat tussen Vlieland en Terschelling, de Vliestroom, langs de Richel en de Gronden van Stortemelk. Grote kans dat we onderweg zeehonden zien liggen op de banken. In de middag meert het schip af in de haven van West-Terschelling. Je kunt zo van het schip dit gezellige dorpje in wandelen.
Maandag vertrekt het schip weer richting de vaste wal; een prachtige zeiltocht voor de boeg. Wanneer de skyline van Harlingen in zicht komt heb je het gevoel een lange, ontspannende vakantie achter de rug te hebben. Een bijzondere reis, op de ritme van het getij, voortgedreven door de wind en in het mooiste natuurgebied van Noord-Europa, de  Waddenzee.

Note: de definitieve route van de cruise wordt vrijdagavond bij inschepen bepaald. De windrichting en sterkte bepalen de uiteindelijke route.

Preu

  • Op basis van gedeelde hut in een 2 of 4-persoonshut € 450,-
  • Recàrrec cabina privada € 175,-

El preu inclou

  • Nit i llençols
  • tovalloles
  • Esmorzar, dinar i sopar
  • Tè de cafè
  • Comissions portuàries i impostos turístics
  • Garantie pakketreizen

El preu no inclou

  • Fris- en alcoholische dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar aan boord

Al·lèrgies alimentàries i requeriments dietètics
Si teniu necessitats dietètiques o al·lèrgies, el millor és discutir-ho abans de fer la reserva. Sovint no és un problema, però de vegades es demana una certa cooperació per part dels convidats si s'han d'adquirir productes especials, que hauran de prendre els hostes, per exemple.

Navegueu amb el Eendracht

Més informació sobre Concord